Cum să devii parfumier și cum să obții mostre de parfum sau parfum

Cum devin oamenii parfumieri?

1) Sunt puține etape pentru a deveni parfumist. În prima etapă, aveți un interes puternic pentru parfumuri. Îți place parfumul suficient de mult încât să deții câteva sticle și să urmărești noile lansări, care poate dura ani de zile.

Probabil miroși orice vine prin magazinele universale și ai încercat câteva dintre clasicele, cum ar fi Patou Joy și Chanel No. 5. Mirosi parfumul din sticle de pe comodele altora și îi complimentezi pe colegii de muncă pentru felul în care miros. Probabil că îți place parfumul mai mult decât majoritatea oamenilor pe care îi cunoști și speri într-o zi să-ți găsești parfumul semnăturii.

2) Etapa a doua este începutul Parfume Mania!. Un comutator se rotește în interiorul tău, iar dorința de a afla mai multe despre parfum crește. S-ar putea să fi parfumuri arabesti barbati călătorit în Franța și să fi avut o trezire olfactivă, sau poate că ai dat peste Now Smell This în timp ce încercai să găsești un preț bun pentru o sticlă de Lanvin Arpège pentru soacra ta și acum interesul tău pentru parfum se adâncește.

Cum să obțineți mostre?

Puteți achiziționa o gamă largă de parfumuri la reducere. Găsirea unui parfum la preț accesibil nu este dificilă atunci când folosești magazine online de parfumuri. Există multe magazine de parfumuri online care vă vor oferi o gamă largă de parfumuri minunate pe care să le luați în considerare. Nu este nevoie ca parfumurile ieftine să nu fie neapărat de calitate. Puteți găsi multe dintre mărcile de parfumuri de designer oferite la preț mai mic pe web.

Parfumul pentru femei oferă multe tipuri diferite de experiențe. Parfumul este o experiență care vă permite să fiți dus într-o lume nouă. De fiecare dată când mirosul parfumului tău este transmis de cineva, acesta ar trebui să poată ști că îi creezi o amintire despre tine. Multe femei sunt cunoscute după parfumul lor. Cumpărați parfum care creează o amintire în ochii celor pe care îi iubiți și a celor pe care sperați să îi întâlniți.