Verbazingwekkende keramische vloeren om van uw huis een prachtige plek te maken

Denkt u eraan uw huis te renoveren? Concentreer u dan eerst op de vloeren van uw huis. De vloerdecoraties spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de schoonheid van een huis. Er is een breed scala aan opties die u kunt gebruiken voor de vloer van uw huis. Zorg ervoor dat u een duurzaam, aantrekkelijk en onderhoudsarm exemplaar kiest. U kunt verschillende soorten vloertegels vinden, variërend van onderhoudsarm en kosteneffectief tot dure luxe tegels. Ze omvatten stenen vloeren, terrazzotegels, keramische tegels, porseleinen tegels, mozaïekvloertegels, vinyltegels en linoleumtegels.

Stenen vloertegels geven een vleugje luxe decorvloer.nl aan uw huis en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder gepolijst marmer, granieten vloeren en travertijn. Terrazzo-vloeren omvatten het gebruik van marmer en steenslag om aantrekkelijke tegels te maken. Door kleitegels te verwarmen bij extreme temperaturen ontstaan ​​porseleinen tegels, die zeer dicht en vochtbestendig van aard zijn. Een combinatie van keramiek, porselein en glas creëert Mozaïek. Vinyltegels zijn gemakkelijk in gebruik en vergen minder onderhoud. Ze zijn gemaakt van chloor en ethyleen. Linoleumtegels worden gemaakt van een mengsel van lijnolie en kurk of houtstof. Ze zijn waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Een van de meest gebruikte vloeropties is keramische vloeren. De twee belangrijkste redenen waarom mensen ervoor kiezen, zijn de goedkope prijzen en eenvoudige onderhoudsfuncties. Deze tegels zijn gemaakt van klei, die in een oven wordt verwarmd. Daarna wordt het geglazuurd met kleur en vervolgens weer verwarmd, verwarming maakt de kleur prominenter. Keramische tegels kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de manier waarop ze zijn gemaakt. Ze zijn geglazuurd keramisch mozaïek, ongeglazuurd keramisch mozaïek, geglazuurde steengroevetegel, ongeglazuurde steengroevebetonmolen, geglazuurde straatsteen, ongeglazuurde straatsteen, geglazuurde wandtegel, tegel voor speciale doeleinden en decoratieve dunne wandtegel. ‘Beglazing’ verwijst naar de speciale coating op de tegels, die in drie vormen voorkomt; hoogglans, schurende antislip en matte afwerkingen.

Een zeer aantrekkelijk kenmerk van keramische vloeren is het vermogen om eruit te zien als marmer of graniet, maar keramiek kost veel goedkoper dan deze. Dit betekent dat je je huis er mooi uit kunt laten zien en tegelijkertijd wat geld kunt besparen. Bovendien zijn ze in bijna elke textuur, kleur en patroon te vinden, waardoor je een enorme collectie hebt om uit te kiezen. Ze kunnen op maat worden gemaakt en zijn meestal verkrijgbaar in vierkante tegels van 4,6,12 en 18 inch. Zoals eerder vermeld, zijn keramische tegels er in verschillende vormen, de twee meest voorkomende zijn conventionele keramische tegels en porseleinen tegels.